Т.нар. традиционни партии запазиха мълчание близо два часа след обявяването на

...
Т.нар. традиционни партии запазиха мълчание близо два часа след обявяването на
Коментари Харесай

Янев се осмели да нарече Русия агресор, готов да работи с всички

Т.нар. обичайни партии запазиха безмълвие близо два часа след оповестяването на резултатите от екзитполовете. Но водачите на " Възраждане " и " Български напредък " - Костадин Костадинов и Стефан Янев, се възползваха от ефирното време, с цел да приказват обстойно за резултата си. Партията на Янев, въпреки и на ръба, към този момент влиза в Народното събрание.

" Подкрепяме само и единствено политики, само че тези политики, които предлагаме не срещат поддръжка от нито една от другите политически сили. Ще продължаваме да работим за увеличение резултата на „ Възраждане “. Дори да се образува кабинет, той няма да е постоянен. Няма разлика сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", както няма разлика сред Бойко Борисов и Кирил Петков, разнообразни имена, едно наличие ", съобщи Костадинов.

Което идва да каже - " Възраждане " няма да работи с никого.

На другия полюс е Стефан Янев - явно подготвен да работи с всички.

" Да се води разговор, да се търси взаимоотношение по значимите за страната въпроси. На България й е нужно държавно управление, дали ще бъде експертно, правителство на спасението, или държавно управление на единството няма, никакво значение. Важното е да работи най-малко година, с цел да се стабилизира страната.

А каква е алената линия, която БВ си слага, не стана ясно. " Има една преграда, и това е отбраната на националните ползи. Мястото на партиите е да взаимодействат, а не да се занимават с политически егоизъм ", уточни Янев по този въпрос.

За пръв път Янев, който бе освободен от постоянния кабинет, откакто отхвърли да назова войната война, а употребява " специфична интервенция " - по Путин, уточни Русия като " агресор ".

" Агресорът е Кремъл, агресорът е Путин, само че не е съветският народ, не е съветската просвета ", съобщи през днешния ден изненадващо той.

  " Въпросът за договарянията с агресора би трябвало да се води на равнище ЕС с опция прекъсване на войната ", добави.

След което разкритикува Съюза: " Силното водачество на ЕС липсва. ЕС се държи като второстепенен играч, няма обща визия, не е равнопоставен на масата на договарянията. Нагледали сме се на провалени съюзи, не можем да си позволим този съюз да се провали. Да работим за мощна България със мощен Европейски Съюз ", разгласи евентуалният нов състезател в Народното събрание.

.

 

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР